Passie voor wol

Het assortiment van Heidi’s Style wordt grotendeels bepaald door mensen met passie voor wol. Creatievelingen met smaak voor stijl en kennis van wol. Heidi’s Style is daardoor steeds in ontwikkeling. Er zullen regelmatig nieuwe soorten aan toegevoegd worden en de webshop zal steeds verder uitbreiden omdat er deels sprake is van collectieve bestellingen van haar klanten. 

Heidi’s Style in dus te vinden als online shop, maar is ook te vinden (offline) op verschillende markten en fairs. Standaard zijn we aanwezig op de fairs van Wollig Landleven. Zodoende kunnen mensen niet alleen gemakkelijke online bestellen maar ook de wol voelen en ruiken in de stand op deze markten en fairs.

Heidi’s Style gaat verder uitbreiden met activiteiten.  

   

Naast de wol verkoop worden er ook breiclubjes georganiseerd en workshops gegeven. Ook zijn we altijd te vinden op de fairs van Wollig Landleven waar ook deelgenomen kan worden aan de handwerkvrijplaats. Iedereen kan hier kostenloos aanschuiven en kennis en ervaring delen. Let Op!> Vanwege corona kunnen activiteiten afwijken of aangepast worden. Kijk hiervoor altijd eerst op de website van Wollig Landleven.

Heb je vragen of zoek je iets bijzonders schroom je niet en bel gerust. Altijd leuk. 

Wollige groet,

Heidi’s Style